Skip to main content Skip to search

Hypotheken

Een eigen huis is een belangrijk bezit en heeft voor bijna iedereen ook een emotionele waarde. Maar naast deze emotionele waarde is er natuurlijk ook een financieel aspect. Over het kiezen van de hypotheek ?

Paul Engels Assurantiën stelt voor u een hypotheek samen die is afgestemd op uw persoonlijke omstandigheden en wensen. Naast een gunstig rentepercentage zijn de aflossingsmogelijkheden en verhuismogelijkheden zeker zo belangrijk. Daarnaast kan Paul Engels Assurantiën u ook informeren of u in aanmerking komt voor Nationale Hypotheek Garantie (NHG) of voor een koopsubsidie (VROM). U kunt alle zorg omtrent uw aankoop volledig in onze handen geven. U kunt hierbij vanaf het eerste contact met de makelaar tot het tekenen bij de notaris door ons laten verzorgen.

Paul Engels Assurantiën kan uw hypotheek bij diverse geldverstrekkers onderbrengen. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie en wensen wordt gekeken welke geldverstrekker het beste voldoet aan uw wensen.

Soms bestaat een hypotheek uit een enkele financieringsvorm. Maar het kan heel aantrekkelijk zijn als uw hypotheek een combinatie is van verschillende financieringsvormen. Dat kan opvallend goede resultaten opleveren, zoals extra lage woonlasten en een maximaal belastingvoordeel.
U kunt ons altijd bellen voor het maken van een geheel vrijblijvende afspraak.

Wij adviseren u graag!